Σύνδεση ΕγγραφήΔΥΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Πλατεία Γεωργίου 4,Πάτρα

Ακρωτηρίου 143Β,Πάτρα

2610 220771kalivas.optico@gmail.com

2611 122284info@kalyvasoptika.gr

ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Το καλάθι μου
0
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η εταιρεία μας άρχισε να λειτουργεί το 1994 στην Πάτρα. Από την αρχή το όραμά μας ήταν η εισαγωγή νέων ιδεών και εννοιών στο επάγγελμα του οπτικού.

Η προσπάθεια αυτή έγινε αμέσως αντιληπτή από την κοινωνία της Πάτρας που μας βοήθησε να εγκατασταθούμε στην αγορά. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με συνέπεια και σεβασμό.

Τώρα διατηρούμε ένα μοντέρνο κατάστημα στο ιστορικό κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην Πλατεία Γεωργίου(Δημοκρατίας) στον αριθμό 4 και ακόμα ένα στην περιφέρεια της πόλης στην οδό Ακρωτηρίου 143 ( Ταράμπουρα πλησίον ΤΕΙ ) συνεχίζοντας να εφαρμόζουμε το όραμά μας και να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις της εποχής.

Στα καταστήματά μας κάθε ένας από εσάς θα είναι σε θέση να αναβαθμίσει ή να προμηθευτεί με προϊόντα που χαρακτηρίζονται από την ποιότητα και τη μόδα και φυσικά στις χαμηλότερες δυνατές τιμές.

Οι υπηρεσίες μας χαρακτηρίζονται από επιστημονική κατάρτιση, εντιμότητα και σοβαρότητα.

Μπορείτε να κάνετε ολοκληρωμένες οφθαλμικές εξετάσεις από έναν έμπειρο οφθαλμίατρο.

Στο πεδίο φακών επαφής θα σας συμβουλεύουμε σχετικά με πιθανά προβλήματα με τους φακούς και θα σας βοηθήσουμε να κάνετε την πρώτη δωρεάν εφαρμογή.

Υπάρχει η δυνατότητα εφαρμογής όλων των τύπων φακών (μαλακοί συχνής αντικατάστασης, σκληροί αεριοπερατοί , αστιγματικοί, πολυεστιακοί, έγχρωμοι και θεραπευτικοί).

Στο κατάστημα μπορούμε να κατασκευάσουμε τα γυαλιά σας στις πιο εξειδικευμένες κατασκευές σε ένα σύγχρονο εργαστήριο που στελεχώνουν έμπειροι πτυχιούχοι οπτικοί.

Έχουμε μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή πολυεστιακών γυαλιών και πάντα θα σας βρούμε μια λύση στο δύσκολο πρόβλημα της πρεσβυωπίας.

Μπορείτε επίσης να μας εμπιστευτείτε για να διορθώσετε την όραση των παιδιών σας με φακούς κατάλληλης ποιότητας και να επιλέξετε σκελετό από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων με προδιαγραφές κατάλληλες για τα ευαίσθητα παιδικά προσωπάκια!

Στα καταστήματά μας μπορείτε να δοκιμάσετε γυαλιά ηλίου των πιο διάσημων οίκων μόδας από τα καλύτερα υλικά που σας παρέχουν πλήρη προστασία από την επικίνδυνη UVA/B ακτινοβολία.

Θα βρείτε επίσης γυαλιά για να καλύψετε συγκεκριμένες ανάγκες, όπως διάφορα αθλήματα, χόμπι ή επαγγέλματα.

Μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας είμαστε σε θέση να ζητήσουμε να μας εμπιστευθείτε το ευαίσθητο θέμα της υγείας των ματιών σας.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας!!!

Με σεβασμό

Καλύβας Βασίλειος

 

ESPA 2014 - 2020 KTP AE

Η επιχείρηση ενισχύθηκε από το πλαίσιο Ε.Π. Ψηφιακή Σύγκλιση με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τηλεφωνικές παραγγελίες / P

2610 220 771

2611 122 284

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο

08:30πμ - 14:30μμ

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή

08:30πμ – 14:00μμ & 17:30πμ – 21:00μμ

Τηλεφωνικές παραγγελίες / MP

693 615 1770

698 894 8087

Αντικαταβολή

Τραπεζική Κατάθεση

Παραλαβή από το κατάστημα

Βρείτε μας στο Facebook και
στο Instagram.
Designed & Developed by: overmedia.sa