Σύνδεση ΕγγραφήΔΥΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Πλατεία Γεωργίου 4,Πάτρα

Ακρωτηρίου 143Β,Πάτρα

2610 220771kalivas.optico@gmail.com

2611 122284info@kalyvasoptika.gr

ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Το καλάθι μου
0
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Συμβουλές για τη σωστή επιλογή σκελετού

Μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων που χρειάζονται γυαλιά οράσεως έχουν τη εντύπωση ότι δεν τους ταιριάζει κανένα σχήμα σκελετού και γενικά ότι είναι άσχημοι με τα γυαλιά οράσεως.

Έχοντας αυτή την εντύπωση καταφεύγουν σε σχεδόν αποκλειστική χρήση φακών επαφής. Ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που μια μόλυνση, μια αλλεργία ή και η γενικότερα η δυσκολία να χρήσης φακών απαιτεί την χρήση γυαλιών οράσεως.

Πως όμως θα επιλέξετε το καταλληλότερο σχήμα γυαλιών για το πρόσωπό μας;

Βασικό χαρακτηριστικό για την καλύτερη επιλογή είναι το σχήμα του προσώπου σας. Αν δεν γνωρίζετε το σχήμα, κοιταχτείτε στον καθρέφτη και με τη βοήθεια ενός μαρκαδόρου κάντε το περίγραμμα του. Με αυτόν τον τρόπο θα ξεδιαλύνετε το τοπίο και θα μπορέσετε να διαλέξετε τον κατάλληλο σκελετό για εσάς. Αν έχετε μακριά μαλλιά καλό θα ήταν να έχετε πιάσει τα μαλλιά σας, έτσι ώστε να είναι πιο ξεκάθαρο το σχήμα του προσώπου.

Επομένως, αν έχετε:

– Στρογγυλό πρόσωπο: Αποφύγετε τους στρογγυλούς σκελετούς και επιλέξτε κάποιον που έχει έντονες γωνίες.
– Τετράγωνο πρόσωπο: Πρόκειται για ένα σχήμα προσώπου που του ταιριάζουν στρογγυλεμένα γυαλιά. Αποφύγετε τα τετραγωνισμένα.
– Πρόσωπο σε σχήμα διαμαντιού: Προτιμήστε γυαλιά στο σχήμα πεταλούδας ή οβάλ φακούς και αποφύγετε τα τετραγωνισμένα.
– Στενόμακρο πρόσωπο: Δοκιμάστε τα μεγάλα γυαλιά και ειδικότερα αυτά που διευρύνουν το πρόσωπο σας. Επίσης, κοιτάξτε για στρογγυλεμένα γυαλιά που έχουν βάθος. Αποφύγετε τα μικρά ή κοντά σχήματα.
– Ορθογώνιο πρόσωπο: Όπως συμβαίνει και με το τετράγωνο πρόσωπο, του ταιριάζουν περισσότερα τα στρογγυλεμένα γυαλιά, αλλά όσο πιο μεγάλα είναι τόσο το καλύτερο. Αποφύγετε τα ορθογώνια σχήματα φακών.
– Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς: Προτιμήστε τα ορθογώνια σχήματα γυαλιών, είτε αυτά είναι μεταλλικά ή πλαστικά ή κοκάλινα. Αποφύγετε τα γυαλιά σε σχήμα πιλότου.
– Οβάλ πρόσωπο: Μπορείτε να φορέσετε σχεδόν όλα τα σχήματα φακών.

Αυτοί είναι οι γενικοί κανόνες για την επιλογή του σωστού σχήματος, όμως υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που θα βοηθήσουν στην επιλογή όπως είναι το μέγεθος του προσώπου, το χρώμα του δέρματος και των ματιών καθώς και το σχήμα της μύτης.
Ο μεγαλύτερος παράγοντας για την επιτυχή επιλογή είναι να έχετε αυτοπεποίθηση και ένα μεγάλο χαμόγελο φορώντας τα γυαλιά σας!!!

ESPA 2014 - 2020 KTP AE

Η επιχείρηση ενισχύθηκε από το πλαίσιο Ε.Π. Ψηφιακή Σύγκλιση με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τηλεφωνικές παραγγελίες / P

2610 220 771

2611 122 284

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο

08:30πμ - 14:30μμ

Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή

08:30πμ – 14:00μμ & 17:30πμ – 21:00μμ

Τηλεφωνικές παραγγελίες / MP

693 615 1770

698 894 8087

Αντικαταβολή

Τραπεζική Κατάθεση

Παραλαβή από το κατάστημα

Βρείτε μας στο Facebook και
στο Instagram.
Designed & Developed by: overmedia.sa