shopping_cart Το καλάθι μου

Έξυπνα γυαλιά - Transitions οφθαλμικοί φακοί οράσεως/ηλίου

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ TRANSITIONS® LENSES

Οι φακοί Transitions κατασκευάζονται με τεχνολογία που τους επιτρέπει να προσαρμόζονται συνεχώς στις μεταβαλλόμενες συνθήκες φωτισμού σε εξωτερικούς χώρους για να μειώσουν την κόπωση και την καταπόνηση των ματιών.

Όποιος φοράει γυαλιά ή γυαλιά ηλίου (με συνταγή ή όχι) μπορεί να φορέσει φωτοχρωμικούς φακούς Transitions. Διατίθενται σε διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις φακών και άλλες επιλογές για τη συμπλήρωση κάθε τρόπου ζωής, ηλικίας και διάφορων αθλημάτων και δραστηριοτήτων. Εάν αναζητάτε περισσότερη λειτουργικότητα από ότι μπορεί να προσφέρει ένας συνηθισμένος φακός, οι φακοί Transitions είναι κατάλληλοι για εσάς.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΦΑΚΟΙ TRANSITIONS;

Οι περισσότεροι Transitions οφθαλμικοί φακοί λαμβάνουν σκουρότητα όταν εκτίθενται σε υπεριώδη ακτινοβολία. Ορισμένοι φακοί Transitions, όπως το XTRActive, αντιδρούν όταν εκτίθενται σε οποιαδήποτε μορφή ορατού φωτός. Σύμφωνα με το transitions.com όταν οι Transitions οφθαλμικοί φακοί, γνωστοί και ως φωτοχρωμικοί φακοί, εκτίθενται σε υπεριώδες φως, η δομή τρισεκατομμυρίων φωτοχρωμικών μορίων υφίσταται χημική αντίδραση, προκαλώντας την αλλαγή του χρωματισμού των φακών. Η μοριακή δομή των φακών προσαρμόζεται συνεχώς στην ποσότητα της έκθεσης σε υπεριώδη ακτινοβολία, επιτρέποντας στους φακούς να προσαρμόζονται σε διάφορα επίπεδα φωτός σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

ΠΟΤΕ ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΦΑΚΟΙ TRANSITIONS;

Οι φωτοχρωμικοί φακοί εφευρέθηκαν τη δεκαετία του 1960 και είναι μια από τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες που εμφανίστηκαν σε γυαλιά από τότε.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΦΑΚΩΝ TRANSITIONS;

Ναι, υπάρχουν διάφοροι τύποι. Η σειρά Transitions των καθημερινών προσαρμοστικών φακών περιλαμβάνει Transitions Signature VII ™, Transitions XTRActive ™ και Transitions Signature Gen8 ™. Όλοι οι φακοί Transitions προσφέρουν την τελευταία και πιο προηγμένη προσαρμοστική τεχνολογία και θέτουν τα πρότυπα για την απόδοση, την ποιότητα, την άνεση και την προστασία των ματιών.

TRANSITIONS SIGNATURE VII

Τα Transitions Signature VII είναι μια νέα γενιά φωτοχρωμικών φακών οι οποίοι αλλάζουν χρώμα με βάση το ποσοστό της UV ακτινοβολίας και της έντασης του ηλιακού φωτός στο εξωτερικό περιβάλλον. Οι φακοί προσαρμόζονται στις εκάστοτε συνθήκες φωτισμού και παρέχουν την απαραίτητη σκουρότητα, παραμένοντας παράλληλα διαυγές εσωτερικά ενώ σκουραίνουν εξωτερικά. Το Transitions VII αλλάζει την απόχρωση του χρώματος ερχόμενο σε επαφή όχι μόνο με το άμεσο φως άλλα και με το έμμεσο φως που προέρχεται από διάφορες αντανακλάσεις κτηρίων/επιφανειών κ.λπ. Η αλλαγή του χρώματος γίνεται αμέσως μετά την επαφή του χρώματος με την υπεριώδη ακτινοβολία (UV) και διαρκεί 30 δευτερόλεπτα. Διαθέτει πολύ γρήγορο αποχρωματισμό περίπου 5-7 λεπτά και φτάνει το 86%σε σκουρότητα.

TRANSITIONS SIGNATURE GEN8

Τα Transitions Signature Gen8 είναι η νέα γενιά στους φωτοχρωμικούς φακούς. Η ερευνητική ομάδα της Transitions αποφάσισε να αναπτύξει τον πιο ελαφρύ και τον πιο έξυπνο φωτοχρωμικό φακό που θα είναι πιο σκούρος σε εξωτερικούς χώρους και πιο λευκός σε εσωτερικούς, με βελτιωμένη αντίδραση και εξασθένιση της ταχύτητας, όλα χωρίς συμβιβασμούς στην προστασία και στην ποιότητα. Ο Gen8 είναι ο πρώτος φωτοχρωμικός φακός που διαθέτει την επαναστατική τεχνολογία νανοσωματιδίων, που προσφέρει βέλτιστη όραση, άνεση και προστασία όλη μέρα.

Τα Transitions Gen8 αποχρωματίζονται 35% πιο γρήγορα και σκουραίνουν 30% πιο γρήγορα από τα Transitions VII. Έχουν πιο έντονη σκουρότητα και είναι ανθεκτικότερα και αποδοτικότερα στο χρόνο. Μπλοκάρουν 100% UVA/UVB ακτινοβολίας καθώς και το 20% της βλαβερής μπλε ακτινοβολίας σε εσωτερικό χώρο και 87% σε εξωτερικό χώρο.

TRANSITIONS XTRactive

Τα Transitions Xtractive είναι μια σειρά φωτοχρωμικών φακών κατασκευασμένοι με μια ειδική φόρμουλα στη βαφή του φακού, η οποία επιτρέπει στους φακούς να αλλάζουν χρώμα χωρίς άμεση επαφή με την υπεριώδη ακτινοβολία. Η αλλαγή στο χρωματισμό του φακού γίνεται και μέσα στο αυτοκίνητο πίσω από το παρμπρίζ, ένα πολύ σημαντικό προτέρημα αυτών των φακών. Οι φακοί αυτοί προσφέρουν προστασία τόσο έξω, όσο και μέσα στο αυτοκίνητο. Παρόλο που παραμένουν αρκετά διαυγής σε εσωτερικούς χώρους τα μάτια παραμένουν προστατευμένα από το έντονο φως και την επιβλαβής υπεριώδη ακτινοβολία που εκπέμπεται από τις ψηφιακές συσκευές, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν κόπωση και ένταση στους οφθαλμούς.

Είναι μια εξαιρετική επιλογή για οδηγούς. Η ένταση της σκουρότητας εξαρτάται από μια ποικιλία εξωτερικών παραγόντων, όπως ο αέρας, η θερμοκρασία, οι βαθμοί του διοπτροφόρου, η σύνθεση του παρμπρίζ και η θέση του καθίσματος του οδηγού. Μπαίνοντας στο αυτοκίνητο οι φακοί θα φτάσουν στο 53% της σκουρότητας τους και η διαδικασία αυτή διαρκεί περίπου 30 δευτερόλεπτα. Ο φακός διαθέτει μια βασική χρωματική απόχρωση στα 8% που αποτρέπει την καταπόνηση των ματιών που προκαλείται από το τεχνητό φως. Σε εξωτερικό χώρο οι φακοί φτάνουν το 90% της σκουρότητας τους και ο αποχρωματισμός γίνεται περίπου 5-7 λεπτά. Επίσης, προστατεύουν 100% από την UVA και UVB ακτινοβολία και έχουν 17% μεγαλύτερη σκουρότητα από τα Transitions Signature VII.

Οι φακοί Transitions XTRActive είναι οι μοναδικοί φακοί Transitions που έχουν σχεδιαστεί για να σκουραίνουν όταν εκτίθενται σε ακτίνες UV και σε φυσικό (ορατό, καθαρό ή λευκό) φως, ώστε να λειτουργούν ακόμα και όταν βρίσκεστε σε αυτοκίνητο.

ΟΙ ΦΑΚΟΙ TRANSITIONS ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ UV ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΕ ΦΩΣ;

Ναι, όλοι οι φακοί Transitions αποκλείουν το 100% των ακτίνων UVA και UVB και εμποδίζουν το επιβλαβές μπλε φως. Ο βαθμός προστασίας από το μπλε φως σε σύγκριση με έναν βασικό καθαρό φακό εξαρτάται από τον φακό Transitions που επιλέγετε.

Η συζήτηση με τον οπτικό σας σχετικά με τους φακούς Transitions είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποφασίσετε τι θα λειτουργήσει για εσάς. Η εύρεση της βέλτιστης επιλογής μπορεί να περιλαμβάνει πολλές λεπτομέρειες και συζήτηση, αλλά θα σας οδηγήσει να είστε πιο ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Στα Οπτικά Καλύβας έχουμε χρόνια εμπειρίας και γνώσεων και είμαστε κατάλληλα ενημερωμένοι, ώστε να σας καθοδηγήσουμε με βάση τις καθημερινές σας ανάγκες στην σωστή επιλογή για τα μάτια σας.

Καλύβας Οπτικά, νούμερο ένα κατάστημα στην Πάτρα, πανελλήνια φήμη στους transitions οφθαλμικούς φακούς οράσεως / ηλίου και στην επισκευή γυαλιών οράσεως.

Έξυπνα γυαλιά - Transitions οφθαλμικοί φακοί οράσεως/ηλίου Έξυπνα γυαλιά - Transitions οφθαλμικοί φακοί οράσεως/ηλίου
Οφθαλμικοί Φακοί Transitionsσυμβουλες

ESPA 2014 - 2020 KTP AE

Η επιχείρηση ενισχύθηκε από το πλαίσιο Ε.Π. Ψηφιακή Σύγκλιση με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Το καλάθι σας είναι άδειο.